خانهآرشیو اخبارطراحی اولین شهر شناور پایدار جهان در کره جنوبی
طراحی اولین شهر شناور پایدار جهان در کره جنوبی
طراحی اولین شهر شناور پایدار جهان در کره جنوبی

 گروه معماری بیارکه اینگلس (Bjarke Ingels) به تازگی اطلاعات جدیدی را پیرامون پروژه OCEANIX واقع در سواحل کلانشهر بوسان به عنوان یکی از مهم‌ ترین و بزرگ ترین شهرهای کشور کره جنوبی (با حدود ۳٫۴ میلیون جمعیت) و یکی از پر‌رفت‌ و‌ آمد‌ترین بندر‌های جهان منتشر کرده است! این پروژه که به عنوان اولین شهر شناور پایدار جهان شناخته می شود، در همکاری با استودیو طراحی معماری SAMOO (متعلق به سامسونگ) طراحی شده است و توسط کمپانی ساخت و ساز دریایی OCEANIX (و با پشتیبانی سازمان ملل متحد) اجرایی خواهد شد!

 

اما درباره شهرهای شناور بد نیست بدانید این ایده، پاسخی است به مشکل بالا آمدن سطح آب دریا‌ها ناشی از تغییرات آب و هوایی و رفع آن. شهر شناور طراحی شده توسط گروه معماری بیارکه اینگلس که از چندین جزیره تشکیل شده است، همراه بالا آمدن آب دریا بالا می‌ آید! این شهر شناور با مساحتی بالغ بر ۱۵٫۵ هکتار، می تواند چیزی در حدود ۱۲۰۰۰ نفر را در خود جای دهد! البته لازم به بیان است این شهر شناور به گونه ای طراحی شده است که قابلیت توسعه ی مجدد را دارا می باشد و امکان اسکان تا ۱۰۰ هزار نفر نیز در آن پیش بینی شده است.

گروه معماری بیارکه اینگلس پیرامون این پروژه ۱۵۰ میلیون پوندی چنین می گوید:

“شهر شناور بوسان، انرژی موردنیاز خود را از طریق پنل های خورشیدی تامین خواهد کرد! همچنین هر منطقه ی شهری، آب استفاده شده توسط خود را تصفیه خواهد نمود و مجددا استفاده خواهد کرد… همچنین در این شهر، از آنچه با عنوان سیستم‌ های کشاورزی شهری نوآور نیز یاد می شود، استفاده خواهد شد!”

 

مقصود از سیستم کشاورزی شهری (یا ایجاد کشاورزی در شهر)، کاشت و تولید محصولات خرد غذایی با روش های آسان و با حداقل امکانات می باشد! جالب است بدانید فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد)، یکی از راه های موثر در واکنش به افزایش جمعیت شهرنشینان به ویژه در کشورهای در حال توسعه را کشاورزی شهری می داند! در این شیوه، شهروندان جامعه می توانند از فضای اختصاص داده شده به کشاورزی شهری سود ببرند… ابتکاراتی نظیر باغ های عمودی، جامعه را برای رسیدن به خودکفایی و امنیت غذایی شهری با تامین دسترسی تمامی شهروندان به غذاهای مغذی به دست آمده از کشاورزی شهری کمک می کند.

در انتها لازم به بیان است دانشمندان بر این باورند که تا سال ۲۱۰۰ میلادی، آب دریا‌ها تا حدود یک متر بالا خواهد آمد! اتفاقی که بر زندگی میلیون‌ ها نفر در سراسر جهان که در شهر‌های ساحلی زندگی می‌ کنند، اثر خواهد گذاشت…

 

منبع : اختصاصی هنر و معماری آبگینه
resume
Download EMCO Resume
طرح توسعه حوزه عمرانی بیلوردی

هدف از مطالعه و تهیه طرح های جامع و تفصیلی، ایجاد مراکزی به منظور تامین خدمات و تاسیسات مورد نیاز روستائیان مرکزحوزه و اقمار آن با توجه به توسعه آینده می باشد.

 طرح جامع شهر ساری

مطالعات طرح جامع مشتمل بر شناخت و تعیین وضع موجود، تحلیل و پیشنهادات به همراه ضوابط  و مقررات مربوطه

دانشکده دریایی چابهار

طراحی مجموعه دانشکده دریایی چابهار

 طرح توسعه فیزیکی مناطق ساحلی دریای خزر

برنامه ریزی فیزیکی توسعه گردشگری نوار ساحلی دریای خزر 

مجتمع مسکونی آیمان تبریز

اولین و بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری ایران

طرح اجرایی تهران

معرفی مشکلات پیش روی تهران و ارائه راهکار 

طرح جامع جهانگردی سرعین اردبیل

(توسعه گردشگری سلامت؛ مجموعه آب درمانی، هتل و طرح تفصیلی آب‌های معدنی سرعـین اردبیل)

مجموعه فرهنگی رفاهی اکباتان

مرکز تجاری، فرهنگی، نمایشی، گردشگری، رستوران و هتل

دهکده سلامت

مجموعه های چند عملکردی شامل انواع کاربری های اقامتی، بهداشتی- درمانی، تفریحی، نمایشگاهی و تجاری

(پهنه ساحلی دریاچه چیتگر (شهدای خلیج فارس

بزرگترین عرصه تفرجی آبی تهران

ساختمان مرکزی شهرداری شیراز

طراحی منحصربفرد با موتیف های ایرانی- اسلامی

طرح جامع فضای سبز شهر ارومیه

مطالعات راهبردی با استفاده از مفاهیم  اکولوژی منظر

مجتمع مسکونی تجاری قائم

مجتمع مسکونی با ظرفیت اسکان بیش از 700 واحد مسکونی دو و سه خوابه

 تالار حافظ شیراز

آمفی تأتر چند منظوره